full

full
Published on:

20th Mar 2022

FilmTrip - Hercules in New York (1970)

Hercules keder sig og forlader Olympus for at tage et smut til New York. Det er dog ikke så let at være græsk gud i et moderne samfund, og det bliver heller ikke lettere af at New Yorks mafia bliver indblandet. "Hercules in New York" bringer alt på et fad, og Søren, Daniel, Sebastian og Thomas er klar til at heppe på Nolden i den film, hvor han gjorde sin debut som skuespiller.

Show artwork for FilmTrip

About the Podcast

FilmTrip
Videoaften som i de go'e gamle dage
Du er kommet hjem efter en lang arbejdsuge på en fredag eftermiddag, og det eneste du har brug for er, at plyndre den lokale kiosk for alt salt og sødt, støve filmfremvisningsapparatet af og slappe af med et par gode venner over en go´, snasket B-genrefilm eller to.

Kan du huske de dage? Ufiltreret og ucensureret snak med munden fuld af popcorn og næsegrus beundring for de special-effects som passionerede filmfolk kunne smide i hovedet på dig? Vi genopliver de dage, og inviterer dig helt ned i sofaens puder sammen med os, når vi kigger tilbage og kommenterer undervejs på de mere obskure B-film fra videobutikkens mest støvede hylder, der har formet os.

I sofaen sidder Daniel Frank, Søren Meinertz, Thomas "Zjakalen" Riddersholm og Sebastian Sander.

About your hosts

Soren Meinertz

Profile picture for Soren Meinertz

Daniel Frank